Voor Wie

SPORTTRAINERS en SPORTCOACHES

 

Bent u (professioneel) coach, trainer of begeleider?

Bent u op zoek naar verbetering van het teamresultaat?

Bent u in het bezit van een topsportmentaliteit en altijd bezig het beste uit jezelf te halen?

Wilt u daadwerkelijk van meerwaarde zijn voor uw team?

 

coach

 

Dan bent u aan het goede adres. Iedere groep heeft haar eigen dynamiek en van u wordt gevraagd daar effectief op in te spelen. Naast individuele begeleiding van uw spelers wilt u ook de prestatie van het team verbeteren.

Zelfreflectie en 360graden feedback (reflectie van uw directe omgeving op uw gedrag) zijn bijzonder waardevolle instrumenten om u inzicht te laten verkrijgen in uw functioneren. Hierdoor bent u in staat om te groeien en kunt u van nog meer waarde zijn voor uw team. 

Ontwikkeling van speler, team of technische staf is een proces. SportCoachExcel kan u helpen dit proces te versnellen.

Klik hier voor meer informatie -->>

 

 

BESTUUR van de VERENIGING

 

Bent u op zoek naar de juiste trainer/ coach voor het juiste team?

Bent u op zoek naar mogelijkheden om uw technisch kader vanuit de club te begeleiden en verder te professionaliseren?

Bent u als bestuur geinteresseerd in het managen van het financieele risico dat gepaard gaat met het aanstellen van de technische staf?

 

SportCoachExcel is er voor alle sportbesturen die trainers/ coaches in dienst hebben. 

Als bestuur van een vereniging bent u verantwoordelijk voor het aanstellen, begeleiden en ontwikkelen van het technisch kader (sporttrainers en sportcoaches). Het is altijd weer een puzzel om de juiste coach bij het juiste team te vinden.

Welke tools heeft u als bestuur of technische commissie in handen om de technische staf verder te helpen in hun professionele ontwikkeling? Zou u de technische staf nieuwe en persoonlijke inzichten kunnen geven op basis van een objectieve competentie analyse?

Door het aanbieden van SportCoachReview (zelfreflectie en 360graden feedback), kunt u de technische staf helpen aan unieke inzichten voor de dagelijkse praktijk. 

Klik hier voor meer informatie -->>