Onze Diensten

 

SportCoachReview BASIC 

Zelfreflectie (kijk op je eigen gedrag) is een waardevol instrument voor ontwikkeling en persoonlijke groei. Wij bieden als eerste in Nederland een instrument voor zelfreflectie van de sporttrainer/ coach en bieden daarmee inzicht in de kwaliteiten en ontwikkelpunten van de trainer/ coach. Na een persoonlijk intakegesprek start de trainer coach met een online questionnaire, ook ingevuld door de directe omgeving van de trainer/ coach. De trainer/ coach ontvangt een rapport met een heldere analyse. Dit wordt in een persoonlijk gesprek toegelicht. De trainer/ coach krijgt zo unieke inzichten over eigen functioneren. Aanvullend wordt duidelijk waar de opleidingsbehoefte is en waar het gedrag kan worden aangepast. Alles vastgelegd in een persoonlijk document met alle resultaten van de test.

flow-chart-basic.jpg

 

SportCoachReview PLUS

Indien de trainer/ coach inzicht heeft verkregen in kwaliteiten en ontwikkelpunten (BASIC), is het ook aan te bevelen om hier blijvend aandacht aan te besteden. Wij bieden unieke ondersteuning voor de implementatie van ontwikkelpunten in de praktijk. De trainer/ coach ontvangt persoonlijke begeleiding van een professionele sportcoach gedurende twee momenten op de werkvloer. Samen met deze coach ontwikkelt de trainer/ coach een persoonlijk ontwikkelplan. Dit wordt nog eens afgesloten met een tweede online questionnaire om de voortgang te monitoren.

flow-chart-basic-en-plus.jpg 

 

SportCoachReview TAILOR MADE

Als club of vereniging kunt u met de modules BASIS en PLUS een stevige basis leggen voor de opleiding van uw technische staf. Het is goed mogelijk dat u als club of trainer/ coach nog een stap verder wilt gaan. Dit kan bijvoorbeeld door ons specifieke "coach de coach sessies" te laten begeleiden, trainingssessies te laten ontwikkelen of in samenwerking met de technische staf TAILOR MADE oplossingen aan te bieden. Wij gaan graag met u in overleg om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

 

Prijzen voor de TRAINER/ COACH (ex BTW)

SportCoachReview BASIC  slechts €150,- inclusief persoonlijk gesprek
SportCoachReview PLUS  nu €350,- met professionele begeleiding
SportCoachReview TAILOR MADE in overleg
Strippenkaart in overleg

 

Prijzen voor de VERENIGING (ex BTW)

SportCoachReview BASIC €175,- inclusief persoonlijk gesprek
SportCoachReview PLUS €375,- met professionele begeleiding
SportCoachReview TAILOR MADE in overleg
Strippenkaart in overleg