Onze Aanpak

Leidend in Onze Aanpak

 

In de Sportkader-Monitor van het NOC/NSF 2015 wordt duidelijk dat er behoefte is aan opleidingsmogelijkheden voor het technisch kader van de sportvereniging. SportCoachExcel voorziet in deze behoefte door met de juiste aanpak te komen voor blijvende groei en persoonlijke ontwikkeling van de sporttrainer en sportcoach.

 

n7p4957-1.jpg

 

In het bedrijfsleven wordt veel aandacht besteed aan opleiding, training en scholing van leidinggevenden. De sportwereld kent veel van deze gewaardeerde opleidingsinstrumenten nog niet. Wie verder wil groeien heeft de juiste instrumenten nodig. SportCoachExcel biedt juist die instrumenten aan om sporttrainers en -coaches verder te helpen.

 

SportCoachExcel staat in haar aanpak voor:

Persoonlijk

Vertouwen

Professioneel

Effectieve praktijk begeleiding

Nazorg

 

shutterstock-250514446.jpg

 

De persoonlijke aanpak van SportCoachExcel garandeert maatwerk en draagt zorg dat zelfreflectie en feedback daadwerkelijk worden omgezet in een verbetering van het gedrag. Dit doen we door middel van het inzetten van effectieve instrumenten uit het bedrijfsleven. Daarnaast kunnen we een team van professionele sportcoaches en sportpsychologen inzetten voor begeleiding op de werkvloer. Een positieve en blijvende verandering in uw functioneren is het gevolg.

Naast individuele begeleiding van de sporttrainer/ coach is SportCoachExcel gespecialiseerd in groepssessies, workshops en actuele lezingen op de club. Succesvolle voorbeelden zijn de "coach de coach sessies", evenals de "thematische workshops" voorkomend uit de (geanonimiseerde) analyse rapportages van de trainers/ coaches.